Ajornat el debat plenari sobre pisos buits, a l'espera de la llei de 'bancs dolents'


  • Comparteix:

El PSC ha decidit ajornar la moció sobre el tractament municipal dels pisos buits

El PSC ha decidit ajornar la moció sobre el tractament municipal dels pisos buits

El PSC ha decidit retirar la moció en què instava el govern espanyol a aprovar de manera urgent que els pisos embargats siguin posats a disposició de les famílies desnonades i sense recursos en règim de lloguer social, entre d'altres coses, per treballar-la en el marc de la comissió informativa. Els socialistes han decidit ajornar el debat per incorporar novetats en matèria legislativa, arran del canvis sorgits al voltant de l'anomenat 'banc dolent', que es desfaria d'actius tòxics de valors immobiliaris.

Els socialistes han exposat que després que el govern de l'Estat espanyol anunciés l'obligació dels bancs de crear 'bancs dolents' per desfer-se dels actius immobiliaris, durant aquest mes poden variar moltes coses al respecte. Per això consideren més oportú mantenir el text sobre la taula, però no portar-lo a aprovació encara, sinó esperar, treballar-lo en el marc de la comissió informativa i incorporar altres punts d'acord a l'evolució del tema.

A més, la formació socialista també considera que serà interessant donar veu a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) en el text i veure quina afectació directa tindran els futurs canvis legislatius de l'Estat espanyol a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.