La CUP vol que Promusa destini a lloguer els pisos buits de Sant Cugat


Temes relacionats

Conesa vol reunir-se amb els bancs per resoldre els casos de desnonament ( 5/nov/12)

El consistori elaborarà un reglament de 'pisos buits' per fomentar el lloguer (19/des/11)


  • Comparteix:

La CUP vol que els pisos buits vagin a parar a Promusa per destinar-los a lloguer social

La CUP vol que els pisos buits vagin a parar a Promusa per destinar-los a lloguer social

La CUP vol que l'Ajuntament faci de mediador perquè bancs, particulars, promotors i constructors que tenen habitatges buits en propietat els cedeixin a l'Oficina Local d'Habitatge (OLH) i així Promusa els pugui destinar a lloguer social. Una petició que el partit independentista formalitzarà a través d'una moció en el proper ple, en la qual també demanarà l'elaboració d'un cens actualitzat de pisos buits, desocupats i en desús, tant de segona mà com de nova construcció.

El partit independentista vol aprofitar que la ciutat disposarà en el futur d'un reglament local pels habitatges buits per posar fil a l'agulla a la incentivació del lloguer social. Per això, la formació demanarà al proper ple a través d'una moció l'elaboració d'un cens actualitzat de pisos buits, desocupats i en desús, tant de segona mà com de nova construcció.

També sol·licita que l'Ajuntament endegui una 'autèntica' política local d'habitatge i el compromís de buscar mecanismes per potenciar una borsa pública de lloguer gestionada per l'Oficina Local d'Habitatge (OLH). És per això que la CUP va més enllà i reclama que el consistori faci de mediador perquè bancs, propietaris, promotors i constructors cedeixin pisos buits a aquesta oficina d'habitatge perquè Promusa els destini a règim de lloguer.

La Candidatura d'Unitat Popular recorda en la moció la realitat de les sis famílies santcugatenques que, segons la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Sant Cugat (PAH), actualment afronten processos de desnonament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.