Els portaveus del PSC i ICV-EUiA s'identifiquen amb Avancem


  • Comparteix:

El dirigent d'ERC Eduard López, en un moment de l'acte / Font: ACN

El dirigent d'ERC Eduard López, en un moment de l'acte / Font: ACN

Els portaveus municipals del PSC, Ferran Villaseñor, i d'ICV-EUiA, Joan Calderon, han donat suport al moviment Avancem amb la seva participació en un acte de la formació que ha tingut lloc aquest dimecres. L'esdeveniment ha comptat amb la presència de republicans, socialistes i ecosocialistes, que han defensat la necessitat de construir una alternativa d'esquerres per governar Catalunya. Avancem emergeix a partir d'un corrent crític del PSC i es presenta com un col·lectiu plural per recuperar la credibilitat política.

Avancem ha aplegat militants d'ERC, ICV, EUiA, CCOO, el PSC i UGT en l'acte d'aquest dimecres, on s'ha plantejat la necessitat de crear una aliança de progrés que tingui una estructura oberta i plural. El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha assistit a l'esdeveniment perquè considera que Catalunya necessita 'un col·lectiu que faci pensar des d'una òptica d'esquerres'.

Ferran Villaseñor

En un moment com ara és molt important pensar des d'una òptica d'esquerres i recuperar la credibilitat dels catalans.


De la seva banda, el portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, també ha participat en la reunió ja que s'identifica amb Avancem perquè aquest reclama la unitat de l'esquerra social de Catalunya. Segons el portaveu ecosocialista, aquesta unitat 'és necessària en un moment on sembla que la dreta tingui l'hegemonia'.

Joan Calderon

Es reclamava una unitat forta de l'esquerra, molt necessària en aquests moments.


L'acte ha comptat amb la presència del líder del PSC, Pere Navarro, l'exconseller i exdiputat socialista Joaquim Nadal i la portaveu parlamentària d'ICV, Dolors Camats. El regidor local Pere Soler també hi ha estat present.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.