SCxI convoca una concentració a favor de la declaració de sobirania


  • Comparteix:

Membres de SCxI en una concentració a l'estació de Sant Cugat

Membres de SCxI en una concentració a l'estació de Sant Cugat

Sant Cugat per la Independència, la branca local de l'Assemblea Nacional Catalana, convoca per aquest dimecres una concentració davant de l'ajuntament en suport a la declaració de sobirania que s'han d'aprovar el mateix dia al Parlament. L'acte començarà a les set de la tarda i vol subratllar la transcendència de la declaració perquè Catalunya sigui un estat independent.

La convocatòria també s'ha fet per a la resta de consistoris del Principat. El mateix dia, al migdia, es farà una altra concentració davant del Parlament, lloc on s'ha d'aprovar la declaració.

El president de Sant Cugat per la Independència, Joan Contijoch, assenyala que es tracta d'una manera de donar suport a la declaració de sobirania que surti del Parlament. El responsable de l'entitat espera que aquest sigui el primer pas cap a la celebració de la consulta d'autodeterminació.

Joan Contijoch

Es tracta de donar suport a la declaració per la sobirania del parlament. Esperem que sigui una declaració que esdevingui el primer pas cap al referèndum.


Segons ha explicat el mateix Contijoch en roda de premsa, l'acte comptarà amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que serà l'encarregada de llegir la resolució aprovada pel Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.