El PSC proposa que la Diputació arribi on no puguin els ajuntaments


Temes relacionats

Declaren il·legals els sobresous aprovats pels presidents del PSC de la Diputació (26/oct/12)


  • Comparteix:

Antoni Fogué és vicepresident quart de la Diputació de Barcelona

Antoni Fogué és vicepresident quart de la Diputació de Barcelona

El vicepresident quart de la Diputació de Barcelona, el socialista Antoni Fogué, ha ofert l'ajuda de l'ens supramunicipal a les administracions locals per paliar els efectes de la crisi. En una trobada amb el PSC local, Fogué ha emplaçat els socialistes a traslladar als seus companys de la Diputació les necessitats de la ciutat per trobar mesures que l'ajudin a superar millor els problemes actuals. Amb relació al cas de les 'motxilles', el també expresident de la Diputació ha subratllat que la comissió jurídica assessora de la Generalitat no ha qüestionat els fets.

Antoni Fogué ha explicitat que el motor de la gran transformació del país s'ha fet gràcies als ajuntaments, que ara pateixen una situació dramàtica per la insuficiència pressupostària i la crisi generalitzada. Per fer front a aquesta situació, el diputat socialista ha explicat que es posen a disposició de les diferents agrupacions locals del PSC perquè els traslladin quines són les actuacions més necessàries on la Diputació hi pugui donar un cop de mà.

Antoni Fogué

La Diputació proposa actuacions extraordinàries per temps extraordinaris.


Amb relació al cas de les 'motxilles', en referència als sobresous aprovats pels presidents socialistes de la Diputació de Barcelona, Manuel Royes, Celestinio Corbacho i el mateix Fogué, l'ara expresident de l'ens supramunicipal ha destacat que la comissió jurídica assessora del govern va deixar molt clar que no 'hi havia cap tema'.

Antoni Fogué

La Comissió va deixar molt clar que aquests complements són els mateixos que hi havia a la Generalitat.


Per la seva banda, el portaveu socialista, Ferran Villaseñor, ha destacat l'inici de les trobades d'intercanvi d'experiències amb equips de govern socialistes de la comarca per conèixer les seves propostes en matèria d'educació i serveis socials. La intenció socialista és que Sant Cugat imiti les iniciatives positives de les ciutats de l'entorn i, per això, aquesta primera trobada ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Rubí, Carme García. Villaseñor ha exemplificat aquesta iniciativa amb la superior despesa de les places d'escola bressol de Sant Cugat, que ha xifrat en més 8.200 euros, amb relació a altres poblacions on governen els socialistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.