La uaSC intercanvia opinions amb els comerciants sobre el Pla de Mobilitat


Temes relacionats

La uaSC vol prioritzar aturats i famílies en risc d'exclusió en la concessó d'horts ( 6/mai/13)

La uaSC vol que l'Ajuntament flexibilitzi la urbanització de la Capella de Sant Joan (23/abr/13)

La uaSC proposa ampliar el termini d'al·legacions del Pla de Mobilitat ( 4/abr/13)


  • Comparteix:

La formació s'ha posat en contacte amb diversos comerços del centre

La formació s'ha posat en contacte amb diversos comerços del centre

La uaSC lamenta que l'Ajuntament no hagi promogut la participació dels comerços durant l'elaboració del Pla de Mobilitat Urbana (PMU). La formació ha engegat un procés de contacte directe i regular amb els botiguers per intercanviar opinions sobre aquest projecte i, segons explica, la gran majoria de comerciants amb qui han tingut contacte desconeixien l'aprovació de la proposta.

La uaSC, que no té representació al ple, ha visitat 75 comerços en les últimes setmanes per copsar la quantitat d'informació que tenen i la seva opinió sobre el Pla de Mobilitat. Unes visites que també han servit perquè el partit expliqui la seva opinió i informi els botiguers sobre com afecta el projecte a cada barri. Segons el president de la formació, Jaume Massanés, la majoria d'establiments desconeixien l'existència del projecte, cosa que evidencia la manca d'informació rebuda per part de l'Ajuntament.

Jaume Massanés

La veritat és que no han comptat amb els comerciants. Ens volen fer creure que fomenten la participació ciutadana quan no és així.


De moment, la uaSC ha compartit opinions amb botigues dels carrers de Santa Maria i Santiago Rusiñol. Les visites també han arribat al carrer de la Creu i la carretera de Cerdanyola, on els comerciants es mostren, assegura la formació, en contra del projecte de vianantització del barri perquè disminuiria l'afluència de públic per manca d'aparcament, una opinió que la uaSC subscriu.



  • Comparteix:

COMENTARIS

http://uasc.cat/press/escoltant-i-parlant-amb-els-comercos-de-sant-cugat/

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 16/mai/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.