L'EMD ratifica la cessió a Càritas per a l'explotació d'un hort urbà a Valldoreix


Temes relacionats

Un hort urbà social de Valldoreix se suma a l'ajut a Càritas (29/abr/13)

Les entitats que ho desitgin podran optar a gestionar horts urbans (27/nov/12)


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la iniciativa en favor de Càritas, fa poques setmanes

Moment de la presentació de la iniciativa en favor de Càritas, fa poques setmanes

La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix celebra aquest dijous a les vuit del vespre la seva sessió ordinària, en què ratificarà el conveni perquè Càritas pugui utilitzar en benefici propi un hort urbà situat a la zona. D'altra banda, la trobada també servirà per acceptar la delegació per part de l'Ajuntament de la competència per resoldre i executar els expedients de disciplina urbanística i medi ambient dins de l'àmbit del Parc Natural de la Serra de Collserola.

A finals d'abril, Càritas, l'EMD i l'Obra Social La Caixa van impulsar un acord perquè l'entitat solidària gestioni un hort urbà de Valldoreix i destini la producció al rebost de l'entitat. Amb aquesta iniciativa, Càritas complementarà amb verdures els productes de primera necessitat que reparteix entre famílies amb dificultats.

D'altra banda, a partir d'aquesta sessió l'EMD tindrà la potestat de resoldre i executar els expedients de disciplina urbanística i medi ambient sobre terrenys situats a la Serra de Collserola, amb l'excepció dels casos que afectin equipaments o edificis d'un àmbit d'influència superior al de l'EMD. El ple també preveu modificar el contracte de concessió de transport públic, adjudicat actualment a l'empresa Saiz Tour.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.