Regust agredolç en la trobada sobre aules d'estudi entre les JERC i l'Ajuntament


Temes relacionats

La JNC contradiu la JERC i creu que a la ciutat ja hi ha prou aules d'estudi (23/mai/13)

Les JERC 'okupen' la Biblioteca Central per demanar més sales d'estudi (23/mai/13)


  • Comparteix:

Els membres de les JERC demanen més espais d'estudi a la ciutat

Els membres de les JERC demanen més espais d'estudi a la ciutat

Representants de les JERC i el consistori s'han trobat aquest divendres per intercanviar impressions sobre les aules d'estudi a la ciutat. Membres de l'Ajuntament han fet èmfasi i han recordat als membres de les JERC els horaris del conveni amb Esade en èpoques d'exàmens. De la seva banda, la branca jove d'ERC ha felicitat la rapidesa en la trobada però es mostra escèptica sobre les respostes del consistori.

La branca jove d'ERC, que es va manifestar aquesta setmana per reclamar més espais d'estudi per als santcugatencs, s'ha trobat aquest divendres amb representants de l'Ajuntament per traslladar la seva petició de més espais a la ciutat per estudiar en èpoques d'exàmens.

El portaveu de les JERC locals, Èric Gómez, s'ha mostrat satisfet per la ràpida trobada entre les dues parts però no ha sortit convençut de la reunió, ja que el compromís del consistori és millorar la xarxa wifi del Casal de Joves TorreBlanca. Gómez ha manifestat que el principal problema és d'horaris i d'espais, i que TorreBlanca no resol la situació perquè comparteix lloc amb altres activitats.

Èric Gómez

El problema de les aules d'estudi és de nombre i d'horaris. El problema de TorreBlanca és que no resol la situació, hi ha soroll. És positiu que s'habilitin les zones però no resol el problema.


En la trobada s'han posat de manifest algunes mancances per part del consistori, com la xarxa wifi del Casal de Joves TorreBlanca i la comunicació als ciutadans dels espais d'estudi existents. El director de l'Organisme Autònom Municipal del Centre Cultural, Pep Tugues, ha manifestat que ha estat un bon intercanvi d'impressions que els ha servit per detectar algunes mancances de l'oferta actual de serveis.

Pep Tugues

Ha sigut un bon canvi d'impressions que ens pot enriquir per millorar les aules d'estudi i la comunicació d'aquests espais.


Les dues parts faran una reunió després de vacances per avaluar si les sales d'estudi facilitades són o no suficients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.