EL PSC insta l'equip de govern a tornar als percentatges del 76-24% de les contribucions


  • Comparteix:

Diuen que és inaccaptable que es culpi els veïns.

Diuen que és inaccaptable que es culpi els veïns.

El PSC demana a l'equip de govern que retorni els percentatges de les contribucions especials en el 76-24% i que no delegui als veïns la mala gestió i la ineficàcia que ha demostrat l'equip de govern en la urbanització dels districtes. A més, troben 'inacceptable' que l'alcalde acusi als veïns dels retards i insten Recoder a demanar excuses i a reorientar els terminis d'urbanització i els plans de finançament.

Els socialistes acusen l'equip de govern de fer de les contribucions especials un mercat de Calaf i marejar els veïns amb 4 canvis en els percentatges en només tres anys.

Tot plegat ho atribueixen a una falta de rigor i de mala gestió del govern municipal i a una ineficàcia, palpable, de l'empresa Promusa. Davant d'aquesta situació, consideren inaccepatble que els veïns que han hagut d'esperar més perquè se'ls urbanitzin els carrers, ara, hagin de pagar un percentatge superior. És per tot això que el primer secretari del PSC, Salvador Gausa, demana que les contribucions tornin al 76-24%:

Salvador Gausa

Reclamem a l'equip de govern que torni el 76-24 i demani als veïns les excuses oportunes.


Retreuen a l'alcalde que, ara, delegui les culpes de l'allargament dels terminis als propis veïns i insten Recoder a demanar perdó i a replantejar-se el finançament i els terminis d'execució. El PSC recorda que, en el seu moment, ja van alertar que un calendari de 4 anys era 'irrealitzable'.

Sobre la posició d'Esquerra Republicana, afirmen que els republicans demostren la 'feblesa' que tenen dins el pacte de govern que no els permet fer complir una de les seves promeses electorals com era tornar els percentatges inicials. Gausa creu que ERC està en una situació preocupant:

Salvador Gausa

Es demostra que ERC no té capacitat de corretgir les polítiques de CIU. No pot fer complir el que va prometre de tornar al 76-24%.


Demanen que s'enceti una nova negociació amb els veïns, regnada, diuen, pel diàleg, dels costos del Pla Integral d'Urbanització dels districtes de la Floresta i Mira-sol amb una nova planficació de terminis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.