La CUP convoca una assemblea oberta per valorar els dos anys a l'Ajuntament


  • Comparteix:

El cartell de la convocatòria / Font: Santcugat.cup.cat

El cartell de la convocatòria / Font: Santcugat.cup.cat

La CUP ha organitzat una assemblea oberta amb l'objectiu de fer un balanç col·lectiu dels dos anys de presència al ple i adoptar noves propostes de cara als dos anys restants de mandat. La convocatòria és aquest dijous al Terra Dolça, a les vuit del vespre.

Un dels membre de la formació, Aniol Pros, ha explicat a Cugat.cat que l'assemblea constarà de tres fases: una presentació de la feina feta, tant a àmbit intern com de carrer; un debat on tothom està convidat a participar; i una última reflexió col·lectiva plantejant com hauria de ser la feina de la CUP Sant Cugat en els dos anys restants.

Aniol Pros

Es farà una dació de comptes amb tota la feina feta, les mocions presentades i la feina a nivell de carrer. Que la gent que vingui participi i pugui debatre. A tall de conclusió es tancaria analitzant com hauria de ser la feina de la CUP en els dos anys que queden de mandat.


Aniol ha destacat que, com a entitat amb una base assembleària horitzontal, els ha costat una mica adaptar-se al funcionament del consistori. Tot i així celebren que ja han presentat unes 70 mocions en dos anys, gairebé la meitat de les quals han estat aprovades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.