El PP, preocupat per unes noves obres a la rambla de Ribatallada


  • Comparteix:

La rambla de Ribatallada després de les obres d'aquest hivern

La rambla de Ribatallada després de les obres d'aquest hivern

El PP lamenta falta d'informació sobre les noves obres que s'estan fent a la rambla de Ribatallada i que, segons el partit, servirien per crear un carril bici per al futur Pla de Mobilitat Urbana (PMU). La formació critica que es torni a aixecar el paviment en una actuació que afecta la mobilitat de la zona, quan el Pla de Mobilitat encara es troba en fase d'aprovació inicial.

Els populars es queixen que les màquines entrin de nou a la rambla de Ribatallada, cinc mesos després dels treballs de condicionament per crear zones de càrrega i descàrrega i reduir l'aparcament gratuït. El PP demana informació a l'equip de govern per confirmar que s'està aixecant el paviment per fer un carril bici i preparar la via pels canvis que preveu el Pla de Mobilitat.

A més, el partit considera un 'despropòsit' que s'executin obres que afecten la mobilitat d'aquesta via quan, diuen, el PMU està encara en fase d'aprovació inicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.