L'Ajuntament engegarà un pla de dinamització dels espais socials i culturals de Les Planes


  • Comparteix:

No s'ha pogut presentar avantprojacte de Pressupostos.

No s'ha pogut presentar avantprojacte de Pressupostos.

L'ajuntament revitalitzarà els espais socials i culturals del districte de Les Planes a través de la potenciació dels usos de la pista poliesportiva i el Casal Cívic. Així s'ha anunciat durant el consell de districte que també ha servit per anunciar que s'encarregarà un estudi que certifiqui si les obres d'instal·lació del gas provoquen problemes de mobilitat, tal i com denuncien els veïns.

El consell de districte ha servit per anunciar que l'Ajuntament està estudiant la posada en marxa d'un pla que dinamitzi els espais socials i culturals de Les Planes. Aquesta iniciativa es
realitzaria a partir de la redistribució dels usos de la pista poliesportiva i el nou centre cívic.

De tirar-se endavant aquest pla, tindria com a prioritat la revitalització de la pista poliesportiva, que actualment no s'utilitza per la presència d'esquerdes. El regidor de Descentralització, Xavi Cortés, ha anunciat la voluntat del consistori de potenciar la vida associativa del districte:

Xavi Cortés

Sabem que costarà fer això realitat, però aconseguirem que hi hagin activitats esportives regulars


Els planencs han aprofitat el darrer consell de districte per fer palès el seu malestar per les obres de canalització del gas natural. Els ciutadans afectats han denunciat arranjaments mal acabats, acumulació de runes i cates obertes que dificulten la mobilitat dels veïns.

En aquest sentit, el regidor de Descentralització, Xavi Cortés, ha afirmat que, tal i com ha demanat l'Associació de Veïns de Les Planes, s'encarregarà un estudi per determinar si l'empresa Lumen ha actuat de forma correcta.

El vocal de l'entitat veïnal, Josep Lara, ha aplaudit la iniciativa, mentre que Vicente del Castillo, de l'Associació de Veïns de Can Borrull, ha demanat que el gas arribi d'una vegada a la part baixa del districte:

Josep Lara i Vicente del Castillo

Les obres s'han fet amb lleugeresa/ Volem que el gas arribi a Can Borrull


Recordem que les obres de canalització de gas a Les Planes preveuen la instal·lació de 4.400 metres lineals de tub que donaran servei a 140 cases. Unes obres que, aproximadament, finalitzaran a mitjans d'abril.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha comunicat que se celebrarà una sessió extraordinària del consell de districte Les Planes per presentar a les associacions de veïns l'esborrany dels pressupostos per aquest any, abans que es portin a aprovació al ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.