ICV obre a la ciutadania uns debats per centrar els eixos de la seva actuació política


  • Comparteix:

Es vol que en els debats participai tothom.

Es vol que en els debats participai tothom.

ICV-EA reprendrà les sessions de participació ciutadana, realitzades abans de les eleccions municipals, per tal de detectar, juntament amb la ciutadania, les mancances de la ciutat i elaborar, a partir d'aquesta documents, l'acció política dels ecosocialistes en els propers 4 anys. Els debats, oberts a tothom, volen donar un autèntic revulsiu a la democràcia participativa dels partits. Les sessions tractaran l'ensenyament i la cultura, les polítiques socials, el territori i la participació.

Un any abans de les eleccions municipals, ICV va organitzar uns grups de treball que emplaçaven els ciutadans a implicar-se en la vida política aportant propostes per millorar la seva ciutat. Aquestes sessions, que es van dividir en diversos eixos, van servir per establir el programa electoral d'ICV.

Ara, el grup ecosocialista engega de nou aquesta proposta amb la intenció de continuar treballant per la ciutat donant una oportunitat a la ciutadania a pronunciar-se sobre les necessitats de la ciutat en un autèntic exercici de participació. Per Iniciativa, aquesta fòrmula passa per la implicació ciutadana, de forma real, en els temes que més els afecten. Escoltem Montserrat Espanyol, coordinadora de les sessions de treball:

Montse Espanyol

Conèixer la política des de dintre és més integrador


Les trobades es dividiran en 4 eixos: ensenyament i cultura; política social; territori; participació ciutadana i descentralització. Montserrat Espanyol ha remarcat que el resultat de les sessions permetrà a Iniciativa dibuixar la seva actuació a l'Ajuntament, fins i tot de cara a les properes eleccions municipals:

Montse Espanyol

És un treball de base que ens permetrà conèixer les necessitats dels ciutadans


Espanyol ha recordat que aquestes sessions, que es realitzaran a la seu d'ICV, estan obertes a tota la població i ha fet una crida a la implicació per part dels santcugatencs per definir les polítiques que volen que s'apliquin en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.