ERC homenatja Companys pel 73è aniversari del seu afusellament


  • Comparteix:

ERC homenatja aquest dimarts l'expresident Lluís Companys

ERC homenatja aquest dimarts l'expresident Lluís Companys

ERC commemora aquest dimarts el 73è aniversari de l'afusellament de l'expresident Lluís Companys. Els republicans conviden la ciutadania i els partits a sumar-se a l'acte, a les vuit del vespre a la plaça d'Octavià, per reclamar una consulta sobre la independència de Catalunya.

Des de fa quatre anys la secció local d'ERC celebra cada 15 d'octubre un homenatge a Lluís Companys. L'executiva i els militants del partit es reuniran també aquest dimarts, tot i que enguany la cita servirà per reclamar una consulta sobre el futur del país.

La presidenta local d'ERC, Mireia Ingla, ha animat els santcugatencs a participar en l'acte, ja que aquest moment és transcendent per al futur del país.

Mireia Ingla

Retre hometage a qui fou el nostre president ara que tenim la possibilitat de fer-ho de manera democràtica és per a mi un bon moment per tornar a demanar que volem decidir democràticament.


L'acte és un dels diversos homenatges a l'expresident de la Generalitat que es faran a Catalunya al llarg de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.