El ple rebutja fer un pla director integral al barri del Monestir


  • Comparteix:

L'avinguda de Cerdanyola és la principal via del barri / Foto: Google Maps

L'avinguda de Cerdanyola és la principal via del barri / Foto: Google Maps

El ple municipal ha rebutjat tirar endavant un pla director integral del barri del Monestir com proposava el PSC en una moció. L'equip de govern ha votat en contra perquè considera que el que cal fer és una planificació estratègica global de ciutat i no només d'una zona concreta.

El PSC pretenia amb aquesta moció donar suport a l'elaboració d'un pla director integral per al barri del Monestir implicant els veïns. El text presentat aquest dilluns sol·licitava també establir una primera dotació pressupostària, abans de tres mesos, per tirar endavant les primeres accions de diagnosi i els elements de participació ciutadana. A més, pretenia establir un horitzó de finalització i presentació pública del document de consens abans de gener del 2015.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat durant la sessió plenària que l'ànim de la moció era millorar aquesta zona i en cap cas posar el barri en el centre d'una diana.

Ferran Villaseñor

El nostre ànim no està en posar en una diana un barri. Qualsevol cosa que s'hagi pogut interpretar és un error.


CiU, a l'equip de govern, ha rebutjat la proposta perquè considera que el barri 'no té un problema especial més enllà de les mancances dins la normalitat', com ha apuntat el regidor de Mobilitat, Josep Romero. En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha afegit que la intenció del govern és tirar endavant una planificació estratègica de ciutat per compartir objectius.

Mercè Conesa

Si nosaltres orientem la feina que desenvoluparem en el proper temps en una planificació estratègica per a tota la ciutat no entenem la planificació concreta en un barri concret.


La proposta dels socialistes ha rebut els vots a favor d'ICV-EUiA i el PP i l'abstenció de la CUP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.