La CUP anima els santcugatencs a 'signar un vot per la independència'


Temes relacionats

L'ANC munta 16 parades per donar suport a 'Signa un vot per la independència' (22/mar/14)

L'ANC torna amb 'Signa un vot per la independència' aquest cap de setmana (18/mar/14)


  • Comparteix:

La CUP expressa el seu suport a l'ANC

La CUP expressa el seu suport a l'ANC

La CUP emplaça la ciutadania a sumar-se aquest cap de setmana a la iniciativa de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) 'Signa un vot per a la independència'. En un comunicat, la formació independentista també aprofita per reprovar 'l'allau de difamacions i amenaces' que l'ANC, diu, està patint des de diversos mitjans de comunicació de Madrid.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) instal·larà aquest dissabte i diumenge 16 punts de recollida de firmes per a la campanya 'Signa un vot per la Independència'. La campanya proposa als catalans que demanin per escrit i de forma individual que el Parlament actuï per convocar la consulta vinculant sobre la independència i que, si no es pot celebrar, es declari unilateralment.

La CUP anima la ciutadania a participar-hi signant un vot a favor de la independència. Ho diu en un comunicat on el partit independentista també critica el tracte que l'ANC, diu, està rebent per part dels mitjans de comunicació de Madrid. La CUP interpreta aquesta situació com una estratègia 'de tensió i guerra bruta', i un atac frontal als drets civils i llibertats polítiques fonamentals.

És per aquest motiu que la CUP vol brindar el seu suport a l'ANC, expressant 'el màxim respecte' al seu moviment social sobiranista i a la proposta de mobilitzacions en defensa del dret a decidir del poble català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.