Un pla millorarà les fonts del nucli urbà


Temes relacionats

El PSC reclama un pla de fonts urbanes que garanteixi el subministrament d'aigua (15/mai/14)


  • Comparteix:

Un pla millorarà l'abastament d'aigua en les fonts públiques del nucli urbà a partir d'aquest estiu. La moció, originària del PSC amb esmenes de CiU, ha rebut el vistiplau de la resta de partits.

Al marge de les fonts existents, el text es compromet a estudiar la col·locació de nous punts de subministrament en els camins escolars i en altres indrets d'interès públic, com parcs, zones d'esbarjo, pistes esportives, zones específiques per a gossos, etc.

Un altre dels punts aprovats impulsarà planificar, quan sigui possible, pressupostàriament i constructivament, la col·locació d'algun tipus de font ornamental a la ciutat com homenatge a l'aigua. El regidor del PSC Pere Soler ha defensat la moció.

Pere Soler

Volem que totes les persones que passegin per Sant Cugat, que facin activitats o que facin esport tinguin punts d'aigua.


La moció es compromet a tirar endavant les campanyes de conscienciació sobre l'estalvi d'aigua, la necessitat d'hidratació als col·lectius més vulnerables i la recomanació de la pràctica de l'esport en les hores adequades de baixa intensitat de calor i de sol.

El text també recull la possibilitat d'incorporar en les places dures jocs d'aigua, d'especial interès per a infants i joves, amb l'objectiu recreatiu i de reducció de la temperatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.