Les JERC es compremeten amb l'ocupació juvenil des d'Europa


  • Comparteix:

Andreu Criquet i Alba Gordó en un moment de la roda de premsa

Andreu Criquet i Alba Gordó en un moment de la roda de premsa

El número 6 d'ERC-NECat- Catalunya Sí a les eleccions europees, Andreu Criquet, ha criticat aquest divendres la implantació de la Garantia Juvenil per part de l'Estat espanyol. Es tracta d'una iniciativa de les institucions europees per reduir l'atur juvenil, una problemàtica davant la qual el candidat de les JERC s'ha compromès a lluitar des d'Europa.

Convidat per la secció local de les JERC, Criquet ha defensat la Garantia Juvenil com una eina útil per reduir de la desocupació juvenil. Tot i així, el número 6 d'ERC-NECat- Catalunya Sí a les eleccions europees creu que la proposta s'ha desvirtuat en la seva aplicació a l'Estat espanyol, basada principalment en les bonificacions a les empreses.

Andreu Criquet

La Garantia Juvenil si s'apliqués no són només diners, és una revolució en la manera d'enllançar les persones de la formació a la feina.


En aquest sentit, Criquet ha apostat per incrementar les inversions en aquest àmbit i la competitivitat del teixit empresarial, reduint els costos i no els sous, i per crear un marc laboral d'àmbit europeu. A més, ha assegurat que ERC lluitarà des d'Europa per promoure canvis en les institucions. Per això la secció local de les JERC ha fet una crida a la participació en aquests comicis.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.