Mira-sol tindrà un geriàtric que acollirà 125 persones


  • Comparteix:

Sector on s'ubicarà el geriàtric a Mira-sol / font: Google Maps

Sector on s'ubicarà el geriàtric a Mira-sol / font: Google Maps

El ple municipal ha aprovat inicialment la modificació puntual per reajustar el Pla Especial aprovat al 2002, que permet la construcció d'un geriàtric a la parcel·la delimitada pels carrers Sevilla, Salamanca i Pontevedra a Mira-sol. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que el nou equipament, de titularitat privada, tindrà un sostre màxim d'edificació de 6.350 metres quadrats i tindrà capacitat per a 125 persones.

L'aprovació inicial de la modificació del Pla Especial de l'equipament ha estat aprovada amb els vots a favor de tots els partits polítics, excepte el PP que s'ha abstingut.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat al ple d'aquest dilluns que l'Ajuntament demanarà al geriàtric que respecti el percentatge de reserves pel que fa a places concertades.

Mercè Conesa

Donaríem pas a l'aprovació inicial i procediríem a la informació pública. A més demanarem que el geriàtric compleixi els percentatges de reserva que compleixen tots els geriàtrics de la ciutat.




La modificació del Pla Especial s'ha fet amb l'objectiu de reordenar volumètricament aquest centre i aconseguir un format d'edificació més baix i coherent amb l'entorn urbà de la zona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.