El govern espanyol deu al CAR 10,7 milions i la Generalitat se'n fa càrrec


  • Comparteix:

El director del CAR reconeix que el CAR no passa per un bon moment econòmic / Font: ACN

El director del CAR reconeix que el CAR no passa per un bon moment econòmic / Font: ACN

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha assegurat que la Generalitat ha fet un 'gran esforç' econòmic per ajudar el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) i els esportistes catalans a participar a Londres 2012. Tot i això, lamenta que el comitè olímpic espanyol 'hagi tancat les portes' dels jocs al govern, que només ha pogut ser a Londres gràcies a la intervenció del Comitè Olímpic Internacional (COI). El govern espanyol deu 10,7 milions d'euros al CAR, segons ha confirmat el seu director, Joan Fontserè. Els diners els ha finançat totalment la Generalitat.

Els èxits d'esportistes catalans o formats a Catalunya com Mireia Belmonte, Joel González, l'equip de sincronitzada o waterpolo han engreixat durant els Jocs Olímpics de Londres 2012 el medaller de l'Estat espanyol.

Una participació que s'ha preparat des del CAR de Sant Cugat sense les subvencions que el govern espanyol hauria d'haver pagat en els darrers dos anys, segons ha publicat l'ACN.

El govern espanyol deu al CAR 5,5 milions dels pressupostos del 2011 i 5,2 milions dels d'aquest any, uns diners que ha cobert la Generalitat en la seva totalitat, segons ha confirmat a l'ACN el director del centre, Joan Fontserè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.