La DesPlaça Jove estrena espai al Parc de Ramon Barnils per Festa Major


  • Comparteix:

La DesPlaça Jove canvia enguany de lloc i es trasllada al Parc de Ramon Barnils

La DesPlaça Jove canvia enguany de lloc i es trasllada al Parc de Ramon Barnils

La DesPlaça Jove s'inaugura aquest dijous al Parc de Ramon Barnils a dos quarts de nou del vespre. A partir de les nou, hi haurà el sopar popular i, una hora més tard, es donarà pas a la primera nit de concerts que s'allargaran fins les dues de la matinada.

Aquesta és la 3a edició d'aquest espai de Festa Major. Per a la primera nit de festa s'ha preparat una programació de quatre hores de música en directe.

Els concerts començaran a les deu de la nit amb l'actuació del grup Blackward. A les onze, els Underways els prendran el relleu i a quarts d'una de la matinada actuarà Al Quadrat, que donarà pas a la batucada de fi de festa, la responsable de tancar la jornada a les dues de la matinada.

El membre de la DesPlaça Jove Carles Angaril ha destacat una gimcana i el fi de festa com les propostes més potents de l'espai.

Carles Angaril

Farem una macrogimcana: 'L'assassí de la pastanaga'. I també un fi de festa amb moltes sorpreses que explicarem per Internet.


La DesPlaça Jove està formada per diferents associacions: l'Agrupament Escolta i Guia Berenguer el Gran, l'Agrupament Escolta La Floresta, l'Esplai Pica-Roca, l'Escola d'Excursionisme del Club Muntanyenc, el Club Handbol Sant Cugat i el Rugby SC, Kata Kitinga, Front Freak, les JERC, la JNC, la UESC i l'Associació Músics Melmac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.