El grup coral DeuDeVeu actua avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Cor DeuDeVeu / Foto: Deudeveu.com

El Cor DeuDeVeu / Foto: Deudeveu.com

Els guanyadors del concurs televisiu 'Oh Happy Day' de Televisió de Catalunya (TVC), el cor juvenil DeuDeVeu, actuaran aquest dijous a Sant Cugat en el marc de la Festa Major. L'actuació començarà a un quart d'onze de la nit a la plaça de l'Om i presentaran al públic santcugatenc l'espectacle 'Junts'.

DeuDeVeu neix el 2009 de la unió de 10 actors-cantants de diferents escoles de teatre musical de Barcelona, però no és fins el 2010 que es consolida sota la direcció musical de Gerard Ibàñez, i posteriorment direcció escènica de Sílvia Navarro, amb l'objectiu de crear un grup vocal/teatral.

DeuDeVeu toca molts estils musicals, ja sigui música amb instruments o a cappella. Tot i que interpreten molts gèneres, el seu estil és el pop-rock a cappella.

Al juny del 2013 el cor va guanyar el primer premi al Festival 'Easy Music Festival' organitzat a la Sala Razzmatazz 2 de Barcelona. A l'octubre del mateix any va participar al 'Festival Internacional de Música A Cappella' de Portugalete.

A més, al setembre passat va iniciar la seva participació al concurs 'Oh Happy Day' de TV3, juntament amb vuit cors més. Al final de 14 programes consecutius, es va proclamar guanyador de la primera edició del concurs, líder d'audiència de la televisió catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.