El seguici d'inici de Festa Major dóna el tret de sortida a quatre dies de celebració


  • Comparteix:

Els capgrossos han participat al seguici de Festa Major

Els capgrossos han participat al seguici de Festa Major

El seguici d'inici de Festa Major ha omplert els carrers del centre amb la música, la dansa i la tradició d'una desena d'entitats culturals de la ciutat. L'amenaça de pluja no ha impedit que centenars de persones sortissin al carrer per veure aquest cercavila que dóna el tret de sortida a un programa de quatre dies i més d'un centenar de propostes.



El repic de campanes, la traca de petards dels diables i els trabucaires han posat en marxa el seguici d'inici de Festa Major, que ha arrencat a la cruïlla de l'avinguda de Cerdanyola amb el passeig Torreblanca i s'ha dirigit cap a la plaça de la Vila pels carrers del centre.

La Coordinadora d'Entremesos de Cultura Tradicional i Popular Catalana han estats els encarregats d'organitzar aquest cercavila que tenia els Trabucaires com a principal novetat. En total una desena d'entitats de cultura tradicional han omplert de música, dansa i tradició el recorregut, que ha passat per l'avinguda Cerdanyola, la plaça del Rei, la plaça d'Octavià, el carrer Santiago Rusiñol, els Quatre Cantons, el carrer Francesc Moragas i la rambla del Celler fins la plaça de la Vila.

El seguici ha acabat a davant de l'Ajuntament, on s'ha donat pas als pregoners i a l'inici de quatre dies de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.