Icdsalud orienta les famílies en temes de sexualitat, nutrició i odontologia


  • Comparteix:

Icdsalud Hospital General de Catalunya informarà les famílies en l'Escola de pares / Foto: Hgc.es

Icdsalud Hospital General de Catalunya informarà les famílies en l'Escola de pares / Foto: Hgc.es

La ginecologia de l'adolescent, l'educació, la família, la nutrició infantil i la salut bucodental són els temes que tractaran els professionals de l'Icdsalud Hospital General de Catalunya en la 6a edició de l'Escola de Pares que organitza el centre. Les sessions començaran aquest dijous i s'allargaran fins l'11 de desembre. L'horari és de dos quarts de set de la tarda a vuit del vespre.

Els pares i mares podran informa-se i comentar problemes amb els seus fills en el cicle 'Espai dona i nen', que organitza l'Icdsalud Hospital General de Catalunya amb l'objectiu de resoldre situacions i prestar ajuda a les famílies.

La primera sessió girarà al voltant de la ginecologia de l'adolescent i tindrà lloc aquest dijous. L'equip de la Unitat de Ginecologia del centre oferirà informació sobre la vacuna del papil·loma, la píndola de l'endemà i la importància de comunicar-se amb els joves.

Les properes reunions seran el 30 d'octubre, el 27 de novembre i l'11 de desembre i es tractarà l'educació per evitar el consum de drogues, la nutrició infantil i l'odontologia pediàtrica. La inscripció és obligatòria per a cada sessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.