Inundacions i cotxes atrapats, principals incidències per la pluja a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les fortes pluges d'aquest diumenge han provocat inundacions a plantes baixes i garatges d'edificis de Sant Cugat. Algunes vies, com el passeig del Nard i la B-30, han quedat inundades i alguns cotxes hi han quedat atrapats. Els Bombers de la Generalitat han rebut una vintena d'avisos, tots de caràcter lleu.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), fins a les set de la tarda han caigut 67 litres per metre quadrat a Sant Cugat. El passeig del Nard i els ponts de Martorell i de Manel Farrés han quedat tancats temporalment al trànsit per acumulació d'aigua. L'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) ha dut a terme els procediments preventius a zones inundables i ha tancat l'accés a la riera de Can Caldés. També ha registrat risc de desbordament la riera de Mira-sol.

En paral·lel, els Bombers han actuat a diversos habitatges inundats, un dels quals és el Centre Residencial Els Jardins de Valldoreix. A més, un cotxe ha quedat atrapat al túnel de pas de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). L'avinguda de l'Enllaç i la rotonda de l'hipòdrom, a la sortida de Sant Cugat, també han quedat colgades d'aigua. La B-30, a l'altura de Sant Cugat, ha quedat inundada, fet que ha provocat retencions. Totes les incidències registrades són lleus. Entre les cinc i les set de la tarda, el telèfon d'emergències 112 ha rebut 57 trucades de Sant Cugat.

De cara a aquest dilluns, les precipitacions seguiran però el perill de pluges intenses serà moderat, segons el Meteocat. Les temperatures es mantindran entre els 17 i els 23 graus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.