'Mira-sol, fem ambient!' organitza una xerrada sobre el paper dels pares en el joc


Temes relacionats

Mira-sol, fem ambient!, un projecte que vol crear xarxa al districte ( 7/gen/14)


  • Comparteix:

La xerrada va a càrrec de l'educadora Neus Llop / Foto: Mira-sol, fem ambient!

La xerrada va a càrrec de l'educadora Neus Llop / Foto: Mira-sol, fem ambient!

El paper dels pares i el nens en l'organització dels espais de joc es tractarà aquest dimarts al Casal Mira-sol de la mà de l'educadora Neus Llop. La xerrada, a les cinc de la tarda, farà una aproximació sobre l'evolució psicomotriu dels infants fins als sis anys i el paper dels pares en el seu creixement.

Neus Llop és educadora social i membre del col·lectiu 'La Caseta' de Gràcia, un espai educatiu on es potencia una educació espontània i lliure dels nens i nenes que en formen part. Els pares i mares assistents podran compartir les seves experiències, dubtes i conèixer el procés evolutiu dels infants i les conseqüències que té això en el joc i la psicomotricitat. D'altra banda, es tractarà el rol que han de prendre les famílies en tot aquest procés.

L'acte està organitzat pel projecte 'Mirasol, fem ambient!', un espai de trobada entre veïns que vol potenciar la sostenibilitat ambiental, el debat i la participació en comunitat. El col·loqui, en què també col·labora l'Espai familiar Mira-sol, preveu la presència d'infants en un ambient tranquil i en harmonia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.