Acumulació d'aigua i perill de despreniments, principals incidències per la pluja


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un episodi de pluja

Imatge d'arxiu d'un episodi de pluja

Els Bombers de la Generalitat han rebut des de Sant Cugat 11 avisos durant dissabte i el matí de diumenge derivats de l'episodi de pluja a la ciutat. Tot i així, només han actuat en tres incidències per retirar dos vehicles atrapats per l'aigua, netejar embornals i inspeccionar elements en risc de despreniment.

Tot i que la pluja no ha provocat incidències destacables, els Bombers han estat alertats en diverses ocasions durant l'episodi de pluges d'aquest cap de setmana. Els avisos rebuts han estat principalment per acumulació d'aigua en baixos i aparcaments. És el cas de la zona de circulació a l'entorn dels Ferrocarrils de la Generalitat de la Generalitat (FGC), on l'acumulació de pluja en diversos punts ha obligat a senyalitzar-los fins que els embornals han absorbit l'excés d'aigua. La pluja d'aquest dissabte també ha obligat a tallar la circulació de vehicles als carrers de Martorell, de Safareig i de Prat de la Riba

Els Bombers també han treballat en la retirada de dos vehicles atrapats per l'acumulació d'aigua al carrer de Martorell, on han netejat els embornals.

A més, han estat avisats per l'entrada d'aigua a immobles i per elements en perill de despreniment. El cos s'ha personat al passeig Mare de Déu de la Font per la caiguda de teules i al carrer de Ramon Mas pel perill davant una planxa de vidre a punt de caure d'un balcó.

Els serveis municipals també han actuat en diverses ocasions per les precipitacions, tot i que no hi ha hagut incidents greus, segons han informat fonts municipals a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.