Neix l'app RunnerSquare per posar en contacte tots el corredors


  • Comparteix:

Runnersquare vol fer l'esport dels corredors més social

Runnersquare vol fer l'esport dels corredors més social

L'aplicació RunnerSquare, impulsada pels santcugatencs Oriol Gifra i Bernat Gisbert, permet als usuaris compartir les seves experiències com a corredors i posar-se en contacte amb altres esportistes de tot el món a través de la creació de perfils. L''app', que també permet mesurar els temps i reptes propis, ja està disponible a l'Apple Store i al Google Play, i té l'objectiu d'unir el màxim nombre de persones possible que comparteixen la passió per córrer.

RunnerSquare va sortir fa tres setmanes en una versió beta i ja té més de 1.000 membres. L'aplicació funciona com una xarxa social perquè permet crear un perfil, compartir fotografies i comentaris, seguir altres usuaris i, fins i tot, mostrar la ruta de l'entrenament que se segueix. L''app' vol trencar la visió d'un món en què només estan els corredors i la mesura del seus temps.

Segons l'executiu en cap del projecte, Oriol Gifra, el que diferencia aquesta aplicació d'altres adreçades a aquest tipus d'esportistes és que intenta fer aquest esport més social posant en contacte a tots els que ho practiquen.

Oriol Gifra

Neix per compartir amb tothom les marques, reptes, les curses que vols fer i les que faràs. Volem que la gent comparteixi el passat, el present i el futur.


Gifra també ha manifestat que la idea va sorgir perquè trobaven que hi havia un nínxol de comerç, ja que la resta de propostes tenen un enfoc individual i de mesurar el temps. Per Gifra, era necessari compartir de forma visual l'experiència ja que, segons ell, la vivència del corredor inclou l'abans i també el després de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.