El cor Amarcord ofereix un doble concert a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'una de les actuacions d'Amarcord / Font: TVC

Imatge d'una de les actuacions d'Amarcord / Font: TVC

El cor Amarcord, un dels tres finalistes d'enguany del programa de Televisió de Catalunya (TVC) 'Oh happy day', visita aquest dimarts a dos quarts d'una del migdia l'escola Pi d'en Xandri on oferirà un concert als 450 infants del centre. A la tarda, la formació actuarà a la plaça d'Octavià.

El centre educatiu, que té com a monitor el component del conjunt Francesc Abril, es bolcarà en l'acte amb un gran festa que inclourà catifa vermella, 'photocall', obsequis, pancartes i decorats especials per a l'ocasió. El gimnàs de l'escola serà l'escenari on Amarcord interpretarà diferents cançons del seu repertori, en una actuació que tindrà una durada d'uns 40 minuts. Una vegada finalitzat el concert, els estudiants podran adreçar preguntes als cantants, demanar-los autògrafs i fer-se fotografies.

A la tarda, Amarcord es desplaçarà fins a la plaça d'Octavià, on oferirà un segon concert que arrencarà a dos quarts de sis i que tindrà una durada de 30 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.