Ses Majestats arribaran a Mira-sol en helicòpter per tercer any consecutiu


  • Comparteix:

Ses Majestats arribaran al camp de futbol de Mira-sol a un quart de sis en helicòpter

Ses Majestats arribaran al camp de futbol de Mira-sol a un quart de sis en helicòpter

Els Reis d'Orient arribaran al camp de futbol de Mira-sol en helicòpter a les cinc de la tarda el dilluns que ve. Després de la benvinguda, començarà la cavalcada que acabarà a dos quarts de vuit al Casal de Mira-sol, on els infants podran fer entrega de la seva carta als Reis Mags.

Per tercer any consecutiu Ses Majestats arriben a Mira-sol en helicòpter. El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, organitzadora de la cavalcada del districte, ha destacat a Cugat.cat que als més petits, i també als adults, els encanta aquesta entrada tan espectacular de Ses Majestats.

Josep Lluís Lolo

Ja fa tres anys que Ses Majestats arriben en helicòpter. És molt espectacular, i a la mainada els agrada molt, veure com arriben en aquest transport.


Després de transcórrer per diferents localitzacions del districte, a les sis de la tarda, l'església de Sant Joan Baptista, situada al Passeig del Nard, serà l'escenari de la tradicional adoració al Nen Jesús. Finalment, la cavalcada arribarà al Casal de Mira-sol a dos quarts de vuit, on Ses Majestats faran un parlament i els més petits podran fer entrega de la seva carta. La festa acabarà amb una xocolatada popular.

La cavalcada també rep la col·laboració de l'Ajuntament, el Club de Futbol Mira-sol Baco i l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol.

Recorregut

Passeig del Roser, avinguda de Can Cabassa, carrer d'Aragó, carrer de Granada, rambla de Baixador de Valldoreix, carrer de Pompeu Fabra, passeig del Nard, Església de Sant Joan, passeig del Nard, avinguda de Madrid, carrer de Saragossa, carrer de Pompeu Fabra, Pont de Pompeu Fabra, carrer de Josep Irla, Pont de Pompeu Fabra, carrer de Pompeu Fabra, passeig del Roser, carrer de Mallorca i Casal de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.