Un helicòpter dels Mossos reforça la vigilància a l'escola jueva Hatikva


  • Comparteix:

Entrada a l'escola Hatikva de Valldoreix / Foto: Colegiohatikva.com

Entrada a l'escola Hatikva de Valldoreix / Foto: Colegiohatikva.com

Els Mossos d'Esquadra han reforçat la seguretat a l'escola jueva Hatikva de Valldoreix arran de l'increment de l'amenaça jihadista a Europa. Des de fa una setmana, un helicòpter sobrevola la zona de l'escola i agents de Mossos controlen moments com l'entrada i la sortida del centre per garantir la seguretat dels alumnes i els treballadors. Fonts del cos de seguretat i de la direcció del centre han confirmat a Cugat.cat aquest augment del dispositiu de seguretat preventiva, tot i que l'escola no ha rebut cap amenaça.

L'increment de la vigilància respon a la política preventiva de la policia, que ha decidit augmentar la seva presència en zones sensibles arran dels atemptats jihadistes de París al gener.

La direcció de l'escola Hatikva, instal·lada el 2008 a Valldoreix, ha explicat a Cugat.cat que no ha demanat cap tipus de reforç, però que agraeix el suport dels Mossos d'Esquadra tot i que el centre no ha rebut cap amenaça i manté els seus protocols de seguretat habituals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.