Sant Cugat acomiada Pepa Llunell en una afectuosa cerimònia al Monestir


  • Comparteix:

Els familiars i amics de Pepa Llunell han llençat globus de colors al cel en record seu

Els familiars i amics de Pepa Llunell han llençat globus de colors al cel en record seu

Sant Cugat s'ha acomiadat aquest dimarts de Pepa Llunell en una cerimònia al Monestir, on familiars, amics i santcugatencs li han dit adéu per última vegada. Llunell, que va morir aquest dissabte als 92 anys, serà recordada com una lluitadora incansable contra les barreres arquitectòniques. Paralítica per culpa de la poliomielitis, amb el seu coratge, Llunell va empènyer la gent en cadira de rodes a sortir al carrer i gaudir de la vida sense complexes.

Centenars de persones han acudit a la missa de comiat celebrada en record de Pepa Llunell al Monestir. En acabar la cerimònia, els assistents han llençat globus de colors al cel en record seu.

El seu besnebot, Oriol Llunell, ha agraït les mostres d'afecte que la família ha rebut en les últimes hores.

Oriol Llunell

Des de la seva minusvalia va rebaixar tots els esglaons, no només els físics, i va aconseguir que molta gent en cadira de rodes sortís de la 'gàbia'.


L'alcaldessa ha estat present a la cerimònia de comiat acompanyada per tinents d'alcalde, regidors i treballadors de l'Ajuntament. Mercè Conesa defineix Llunell com un referent per a la ciutat i ha destacat la feina de Llunell a favor de les persones en cadira de rodes.

Mercè Conesa

La Pepa ha estat un exemple de com encarar la vida, de lluita i reivindicació dels drets de les persones amb discapacitats. Ha estat un referent a la nostra ciutat.


La santcugatenca Pepa Llunell va morir la matinada de dissabte als 92 anys. Llunell estava estretament implicada amb el municipi, especialment per la seva lluita per a la desaparició de les barreres arquitectòniques a la ciutat. Llunell va formar part de la Taula per a persones amb discapacitat i va ser reconeguda amb diversos premis per la seva tasca. El 2006, va ser distingida amb un Premi Ciutat de Sant Cugat i el Rotary Club també va reconèixer la santcugatenca amb el Paul Harris Fellow.

Pepa Llunell ha donat el cos a la ciència i, per tant, no hi haurà enterrament ni incineració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.