Neix una cooperativa santcugatenca per fer arribar l'energia solar a les llars


  • Comparteix:

La cooperativa s'ha donat conéixer amb un acte a la Casa de Cultura

La cooperativa s'ha donat conéixer amb un acte a la Casa de Cultura

Rebaixar la factura de la llum de les llars a través de l'aprofitament de l'energia solar és l'objectiu de la cooperativa Gestora a Sant Cugat de Serveis Soci-Ambientals SCCL que s'ha presentat en societat amb una conferència sobre el canvi climàtic. L'empresa ha sorgit del concurs d'emprenedoria social impulsat des de l'Ajuntament a partir de dues persones en situació d'atur i l'exalcalde Àngel Casas.

La cooperativa està fent els seus primers passos i aquest dimecres ha organitzat una xerrada on s'ha exposat l'estratègia europea contra el canvi climàtic, a la qual s'ha sumat Sant Cugat, i els beneficis que suposa l'ús de l'energia solar ja sigui per al medi ambient com per a l'economia familiar. La cooperativa inclou entre els seus serveis assessorament, instal·lació i finançament.

Un dels socis de la cooperativa, Àngel Casas, ha explicat que els objectius estan en sintonia amb l'estratègia europea i santcugatenca. A més, de retruc, diu que pot ser un estalvi important per a les economies familiars ja que la inversió inicial, ha assegurat, s'amortitza en 10 anys.

Àngel Casas

La cooperativa acostarà aquest compromís a qui té sol i sobreconsum perquè faci un consum més adient.


La Gestora a Sant Cugat de Serveis Soci-Ambientals SCCL té la col·laboració de diverses empreses tecnològiques del sector. La proposta es va presentar al concurs d'emprenedoria social organitzat per l'Ajuntament l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.