Sant Cugat acull la 3a Escola d'Estiu de l'Institut de la Infància del 6 al 10 de juliol


  • Comparteix:

La iniciativa està adreçada a docents / Foto: Institutdelainfancia.org

La iniciativa està adreçada a docents / Foto: Institutdelainfancia.org

L'Institut de la Infància organitzarà la 3a edició de l'Escola d'Estiu del 6 al 10 de juliol, a la Casa de Cultura, centrant les jornades en la innovació, el pensament crític, l'escola activa, la creativitat i l'acompanyament en els canvis que viuen molts educadors i centres. L'objectiu de l'entitat és donar a conèixer els fonaments pedagògics i les experiències que estan transformant el panorama educatiu del país. El curs, que inclou una sortida a Girona per conèixer des de dins l'escola Montessori Palau i una jornada final de literatura infantil, comptarà amb diversos experts que oferiran classes magistrals als docents inscrits.

És la segona vegada que aquesta iniciativa educativa es fa a Sant Cugat, i enguany repeteix localització per oferir un programa que porta per títol 'Obrim portes a una nova educació' que es desenvoluparà en dos eixos: 'Obrim portes a la nova educació. La reflexió que ens orienta a l'acció i als canvis' i 'La transformació educativa a través de la literatura'.

Els participants podran escollir d'una a cinc formacions per un preu que oscil·la entre els 30 i els 182 euros, segons els interessos dels docents, i inclouen una carpeta amb material.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.