L'idcSalud contractarà alumnes d'infermeria de la UIC


  • Comparteix:

Moment de la signatura, amb Xavier Mate i Alberto Canals / Foto: UIC

Moment de la signatura, amb Xavier Mate i Alberto Canals / Foto: UIC

El grup idcSalud oferirà contractes de treball a graduats d'Infermeria de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Les dues parts han signat un conveni de col·laboració per dur a terme aquest acord que implica, entre d'altres centres, l'Hospital General de Catalunya (HGC), i el campus santcugatenc de la universitat.

Els alumnes contractats seran prèviament seleccionats entre els candidats de la universitat que es presentin pel departament de Recursos Humans d'idcsalud, que aplega l'Hospital Universitari Sagrat Cor, la Clínica Vallès i l'Hospital General de Catalunya, ubicat a Sant Cugat.

El grup també oferirà anualment contactes de pràctiques com a auxiliars d'infermeria durant els períodes no lectius d'estiu per als estudiants d'Infermeria de la UIC.

El director general de l'idcSalud a Catalunya, Xavier Mate, i el gerent de la UIC, Alberto Canals, han estat els encarregats de signar aquest conveni de col·laboració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.