La Mostra de Turisme Jove assessora els majors de 16 anys per a les vacances


  • Comparteix:

El Casal TorreBlanca, espai d'assessorament / Foto: Localpres

El Casal TorreBlanca, espai d'assessorament / Foto: Localpres

La Mostra de Turisme Jove, una iniciativa de l'Oficina Jove de Sant Cugat, ofereix aquest dimecres al Casal Torreblanca un servei d'assessorament de mobilitat internacional. La proposta forma part de la primera edició d'aquesta iniciativa, que ofereix diverses activitats i serveis adreçats als joves a partir de 16 anys, entre les quals destaca un taller d'anglès per viatjar totalment gratuït.

Marta Argacha serà la responsable de respondre tots els dubtes del jovent pel que fa a mobilitat internacional. Les consultes es podran fer de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit del vespre. Aquest assessorament es repetirà d'aquí a una setmana, de deu del matí a una del migdia.

Altres assessoraments
Les activitats segueixen aquest dijous a les sis de la tarda amb la conferència 'Interrail, tot un món al teu abast', on se sortejaran dos tiquets d'Interrail. El programa continua dimarts de la setmana que ve, a les sis de la tarda amb la xerrada, 'Què cal tenir en compte abans de marxar de viatge?'. Aquest mateix dia comença un taller d'anglès dirigit a aquells que vulguin viatjar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.