Mas Gener acaba la Festa Major amb un acte sorpresa


  • Comparteix:

Un detall del cartell de la Festa Major

Un detall del cartell de la Festa Major

Mas Gener ha tancat la Festa Major amb una actuació teatral dels veïns, que s'han disfressat per recrear escenes històriques. Aquest espectacle, que s'havia mantingut en secret fins aquest diumenge, ha posat el punt final a tres dies que festa marcats pel canvi de format que han plantejat els organitzadors per fer-la més participativa.

Entre 1.500 i 2.000 persones han passat per la Festa Major de Mas Gener durant tot el cap de setmana i han certificat l'èxit de la nova proposta plantejada pels organitzadors. A causa de les retallades de pressupost, han hagut de plantejar una festa amb més participació veïnal que ha obtingut la resposta que buscaven.

El president de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, destaca la bona acollida que ha tingut entre la gent.

Josep Lluis Lolo

Hi ha hagut moltíssima afluència de gent de totes les edats. Les cares de la gent que sortia eren d'optimisme i alegria i això ens anima a seguir. La valoració és molt positiva.


Després de la bona afluència de públic, els organitzadors esperen consolidar aquest nou model de cara a les properes edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.