Els patges reials també recullen cartes pels barris i Valldoreix

Els comissaris han fet parada a Volpelleres, Valldoreix, Mira-sol, el Mercat Torreblanca i la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

Ja falten molt poques hores perquè els Reis d'Orient arribin a totes les cases per repartir regals. Però per fer-ho, abans cal que els més petits els facin arribar les cartes amb allò que desitgen. Aquest dimarts ho han pogut fer a Volpelleres, Valldoreix, Mira-sol, el Mercat Torreblanca i a la plaça d'en Coll, amb patges encarregats de recollir-les. Al Mercat Torreblanca també hi seran el dimecres 5 de gener d'11 h a 14 h. Entre les peticions dels infants, n'hi ha de molt diferents: des de cartes Pokémon fins a disfresses, jocs per la Nintendo, sabatilles i nines.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, també ha anat a rebre els patges, des d'on ha destacat el fet que s'hagin repartit les activitats de Nadal per tota la ciutat: "Es tracta de tenir activitats per a tots els públics. És veritat que algunes s'han hagut de suspendre per raons de Covid-19, i vam dir que aquest seria un Nadal per tot el territori i tota la ciutat".


Mireia Ingla

Es tracta de tenir activitats per a tots els públics. És veritat que algunes s'han hagut de suspendre per raons de Covid-19, i vam dir que aquest seria un Nadal per tot el territori i tota la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.