Les Planes acull avui una trobada solidària de motos Harley Davidson


  • Comparteix:

Membres de Moto For Peace / Foto: 
Motoforpeace.it

Membres de Moto For Peace / Foto: Motoforpeace.it

Una trentena de policies d'arreu del món es reuneixen aquest dissabte al berenador de les Planes on acabarà una ruta solidària després de recórrer diversos punts de Barcelona amb Harley Davidson. Es tracta de la iniciativa 'Unidos por la Infancia' impulsada per la fundació Nuestros Pequeños Hermanos i Moto For Peace que té l'objectiu de recollir recursos que es destinaran a projectes per a nens i nenes a Sud-amèrica.

Nuestros Pequeños Hermanos és una entitat que té en marxa diverses cases d'acollida per a nens i nenes de pobles a països com Nicaragua, Hondures i Guatemala, entre altres. En aquests moments, s'estan construint dues noves instal·lacions a Bolívia i Hondures, on es destinaran els diners recollits per l'associació de motoristes.

Moto For Peace és una entitat nascuda a Itàlia i formada per policies aficionats a les motocicletes que duen a terme rutes solidàries arreu del món per ajudar en diversos projectes.

La ruta d'aquest dissabte consta de 10 quilòmetres pel centre de Barcelona per després arribar a les Planes, on dinarà tota la comitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.