L'agrupament Escolta Berenguer el Gran fa un 'viatge pel món' en el dia del Cau al Carrer


  • Comparteix:

S'han fet activitata des de les 4 de la tarda fins les 12 del vespre.

S'han fet activitata des de les 4 de la tarda fins les 12 del vespre.

L'Agrupament Escolta Berenguer el Gran ha reinventat, aquest dissabte, la llegenda de Sant Jordi per convidar als més petits a fer un tomb pel món de la mà de diverses activitats als Jardins del Monestir. És una de les activitats emmarcades dins el Dia del Cau al Carrer que ha inclòs també un concert, un sopar a la fresca i una gimcana nocturna.

Els escoltes de l'Agrupament Berenguer el Gran de Sant Cugat han donat la volta a la llegenda de Sant Jordi i han evitat que el cavaller s'enfronti, amb l'espasa, al drac. Han preferit, en un missatge de pau, fer que el cavaller convenci el drac amb els arguments que va recollint a diversos països del món. Sota aquesta premisa, els nens de l'Agrupament han organitzat diverses activitats que conviden la resta de participants a visitar diversos països del món.

El cap dels 'pioners i carabel·les', Lars Tarrak, explica quin objectiu persegueix la reinvenció de la llegenda de Sant Jordi per part dels més petits de l'agrupament:

Lars Tarrak

Es tracta de difondre el diàleg i la convivència. Totes les activitats ens duen a un país del món.


Les activitats han començat a les 4 de la tarda. Posteriorment, els participants han pogut gaudir d'una xocoltada per recuperar forces. Tarraks explica que el Dia del Cau al Carrer pretén donar a conèixer les tasca que es duu a terme al llarg de l'any amb l'organització d'unes jornades al carrer:

Lars Tarrak

Ens nens han preparat activitats per donar a conèixer, epr un dia, la feina que fem tot l'any a l'agrupament. Després hi ha un sopar obert a la ciutadania perquè ens coneguin.


Més tard s'ha celebrat un sopar popular i un concert. Uns 160 agrupaments de Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya han celebrat, de forma simultània, el Dia del Cau al Carrer sota el lema 'Per una democracia real: participa!'. L'objectiu és treballar la participació des del diàleg per aconseguir una democràcia més participativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.