La Policia Local incorpora tres noves motos al cos, dues d'elles elèctriques


  • Comparteix:

Les tres motos que s'han adquirit / Foto: Localpres

Les tres motos que s'han adquirit / Foto: Localpres

La Policia Local ha incorporat dues motos elèctriques i una tercera moto més polivalent. L'adquisició ha permès que el cos policial cedís dues motos velles al servei de Protecció Civil, que en farà un ús més esporàdic. És la primera vegada que el cos de seguretat local incorpora vehicles elèctrics a la flota.

L'Ajuntament ha destinat 51.500 euros a la compra dels tres vehicles. El preu de les dues motos elèctriques és de 19.745 euros cada una i el de la tercera moto 12.030 euros. El preu de les motos inclou l'adaptació i l'equipament policial.

Les dues motos elèctriques són del model BMW C Evolution, arriben a una velocitat màxima de 120km/h i tenen una autonomia de 100 quilòmetres en entorns urbans. La tercera moto, més polivalent, és la BMW G 650 GS, un model que permetrà al cos moure's amb més facilitat pel centre de la ciutat i circular també per zones forestals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.