Sant Cugat Empresarial engega una campanya contra la violència de gènere


  • Comparteix:

SCE i Mossos, units contra la violència de gènere / Foto: Sant Cugat Empresarial

SCE i Mossos, units contra la violència de gènere / Foto: Sant Cugat Empresarial

L'associació Sant Cugat Empresarial (SCE) ha engegat una campanya de conscienciació sobre la violència de gènere a l'àmbit laboral. Amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, l'entitat organitzarà visites informatives de la policia a les empreses locals per conscienciar els treballadors de la necessitat de denunciar aquestes actuacions en el món del treball.

El president de SCE, Joan Franquesa, ha destacat que 'actualment els treballadors passen un terç de la seva vida a l'empresa'. En aquest sentit, Franquesa recorda que 'és positiu donar eines a les persones que pateixen o que s'amoïnen per la violència de gènere'.

Joan Franquesa

A l'empresa no només hi treballem sinó que hi hem de poder trobar solucions a problemes de la vida quotidiana. En aquest sentit creiem que és positiu donar eines a les persones que pateixen o que s'amoïnen per la violència de gènere a l'àmbit laboral.


En paral·lel, Sant Cugat Empresarial celebra aquest any el desè aniversari. Per celebrar l'efemèride, l'associació organitzarà el primer semestre de l'any que ve un acte central en el qual es reuniran petites i grans empreses de la ciutat per posar de manifest la tasca que ha realitzat l'entitat aquesta dècada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.