Els socis del CMSC, cridats avui a elegir la nova presidència de l'entitat


  • Comparteix:

Els dos candidats

Els dos candidats

Els socis de Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) estan cridats aquest dimecres a elegir la nova presidència de l'entitat. L'assemblea es farà a la mateixa seu del club i començarà a dos quarts de set de la tarda. Després d'una breu presentació de les dues candidatures es farà la votació, que s'allargarà fins a dos quarts de deu del vespre. Serà moment de fer el recompte i proclamar la candidatura guanyadora, que es disputen Silvano Bendinell i Antònia Sans.

Silvano Bendinelli es presenta a la presidència del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) amb la voluntat de potenciar la participació, cercar la col·laboració amb altres entitats i l'Ajuntament, i consolidar l'equilibri econòmic com a objectius principals. Bendinelli, tresorer de l'anterior junta, posa de relleu la necessitat de mantenir l'equilibri econòmic actual després de 'les dificultats viscudes'. La candidatura també vol donar un nou impuls a la fundació del club.

Silvano Bendinelli

Hem arribat a un equilibri i tenim, fins i tot, saldo positiu. Volem que la fundació vehiculi més l'esforç econòmic del club, ha d'entrar més en la dinàmica de club.


Sota el lema 'Fem bategar la llum del CMSC', la candidatura encapçalada per Antònia Sans ha marcat 11 objectius. Entre ells hi ha acollir una base àmplia i transversal de ciutadans, potenciar l'activitat física de qualitat, incentivar les activitats culturals i socials, fomentar l'educació en el lleure, fer créixer el voluntariat, establir complicitats amb altres entitats i administracions, i aconseguir la sostenibilitat i viabilitat econòmica del club. La candidata a la presidència Antònia Sans ha definit la proposta del seu equip com una candidatura d'il·lusió per tirar endavant el club amb més socis i més activitats.

Antònia Sans

És una candidatura d'il·lusió, de tirar endavant el club, d'integrar el màxim número de socis, buscar noves activiats i captar socis.


Qui pot votar?
Per poder votar, cal ser soci numerari major d'edat i que no hagi perdut aquesta condició per baixa, sanció o impagament de quotes. Dels 1.850 socis que actualment té l'entitat del carrer de Sant Bartomeu, tenen dret a vot uns 1.300.

Membres de la candidatura de Silvano Bendinelli
-Silvano Bendinelli
-Ignasi Gonzalvo
-Jesús Gracia
-Amàlia Roig
-Iris Casabona
-Imma Pueyo.
-Maria Trinitat Fernández
-Oliver Giralt
-Ferran Muray
-Roger Roca

Membres de la candidatura d'Antònia Sans
-Antònia Sans
-Berta Claros
-Josep Maria Bordas
-Montserrat Antràs
-Montserrat Pio
-Manel Bernadó
-Marc Dinarés
-Oriol Botey
-Isaac Martí
-Manel Soler
-Jaume Cifuentes



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.