Bendinelli, nou president del Club Muntanyenc amb el 60% dels vots


  • Comparteix:

Silvano Bendinelli ha guanyat les eleccions a la presidència del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) amb 146 vots (60,08%) i s'ha imposat a l'altra candidatura, l'encapçalada per Antònia Sans, que ha obtingut 85 suports (34,98%). Els dos candidats han posat en valor la participació a la jornada, on han votat 243 socis (18,69%) dels 1.300 que estaven cridats a les urnes. La presa de possessió de Bendinelli serà dimecres de la setmana que ve a les vuit del vespre.

La jornada electoral ha començat a les set del vespre amb una assemblea general on els dos candidats han tingut una última oportunitat per convèncer els indecisos. Desenes de socis s'han desplaçat a la seu de l'entitat per exercir el dret a vot. Alguns d'ells han lamentat les limitacions d'espai i altres han expressat el malestar per no poder votar fins que acabessin les intervencions de Bendinelli i Sans.

El recompte ha donat una victòria clara a la candidatura de Bendinelli, que ha destacat la participació en la jornada d'aquest dimecres i el resultat obtingut, el qual creu que s'ha aconseguit gràcies al boca-orella. El president electe ha recordat alguns dels punts claus del programa de la seva junta, com fer créixer el club, millorar el funcionament de la fundació i garantir la transparència.

Silvano Bendinelli

Hem tingut un bon resultat fruit del boca-orella. Per resumir, farem créixer el club, tindrem un bon pressupost, farem activitats i millorarem la fundació.


La candidatura d'Antònia Sans, on no s'incloïa ningú que formés part de la junta sortint, només ha aconseguit 85 vots, gairebé un 35% del suport dels socis que han votat. Tot i així, Sans ha subratllat la mobilització dels socis a l'hora d'elegir la nova junta.

Antònia Sans

Mai no havia vist tanta gent moguda per unes eleccions. Que persones que no estaven implicades en cap secció haguem tret 85 vots és molt satisfactori.


Dels 243 vots registrats aquest dimecres, quatre han estat en blanc i vuit, nuls.

Continuïtat i participació
Silvano Bendinelli pren el relleu a Francesc Cruces a la presidència amb la voluntat de potenciar la participació, cercar la col·laboració amb altres entitats i l'Ajuntament, i consolidar l'equilibri econòmic com a objectius principals. Bendinelli, tresorer de l'anterior junta, vol que el club sigui un referent cultural i esportiu i per això plantejarà mecanismes per afavorir la participació i fomentar el voluntariat. Això passarà per la creació d'una comissió consultiva amb representació de les diferents seccions.

La nova junta directiva estarà formada per Silvano Bendinelli, Ignasi Gonzalvo, Jesús Gracia, Amàlia Roig, Iris Casabona, Imma Pueyo, Maria Trinitat Fernández, Oliver Giralt, Ferran Muray i Roger Roca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.