Sant Cugat commemora avui el Dia de les Persones amb Discapacitat


  • Comparteix:

Les persones amb discapacitat mostraran la seva feina aquest dijous

Les persones amb discapacitat mostraran la seva feina aquest dijous

Les entitats santcugatenques dedicades a les persones amb discapacitats surten al carrer avui a mostrar els productes que produeixen els seus associats. La proposta té lloc a la plaça del Rei a partir de les onze i inclou l'actuació del grup de música del Taller Jeroni de Moragas. El sector commemora així el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

A banda de la venda de productes, es faran activitats perquè els assistents descobreixin com les persones afectades viuen el seu dia a dia. Per exemple, s'ensenyarà Braille i es mostraran les dificultats quotidianes que afronten els afectats.

Les activitats relacionades amb aquesta commemoració tindran continuïtat al Museu del Tapís Contemporani, que ha organitzat una visita comentada aquest dissabte i una altra l'endemà. L'itinerari tindrà l'acompanyament d'un guia en llengua de signes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.