La T-Mes, la T-Trimestre i la T-Jove de 2 a 6 zones seran més barates l'any vinent


  • Comparteix:

Diversos títols de transport seran més barats l'any vinent / Foto: FGC

Diversos títols de transport seran més barats l'any vinent / Foto: FGC

El preu dels títols de transport públic T-Mes, T-Trimestre i T-Jove de dues a sis zones es reduirà fins a un 9% l'any vinent. Ho han acordat la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i l'AMB, que assumiran una despesa d'1,29 milions d'euros que es repartiran de forma proporcional les tres administracions.

La T-Mes de dues zones passarà de costar 77,45 euros a valdre'n 71 (-8,33%). La T-Trimestre de dues zones es rebaixarà dels 211 euros als 192 (-9%) i la T-Jove de dues zones s'abarateix dels 155 als 142 euros (-8,39%). La resta de preus es poden consultar a la web de Territori de la Generalitat.

La disminució del preu dels tres títols s'aplicarà també forma automàtica als abonaments socials per a les famílies monoparentals i nombroses, també de 2 a 6 zones. Amb aquest ajust de preus, s'elimina del sistema tarifari integrat la T-50/30 de 2 a 6 zones, ja que la T-Mes ofereix més prestacions al mateix preu.

La resta de tarifes del transport públic per a l’any vinent queden congelades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.