Els Amics de la Gent Gran dupliquen els acompanyaments durant l'últim any


  • Comparteix:

Dinar de Nadal dels Amics de la Gent Gran

Dinar de Nadal dels Amics de la Gent Gran

Els Amics de la Gent Gran han duplicat els usuaris de la delegació local durant el segon any d'activitat al municipi. L'associació, que aquest dissabte ha celebrat el dinar de Nadal a l'Hotel Qgat, acompanya una trentena de persones grans amb risc de solitud no desitjada.

El projecte estableix una trobada setmanal entre cada persona gran i el seu voluntari per fer néixer un vincle d'amistat entre els dos. A més, tots els participants fan trobades en dates assenyalades com el Nadal, ja que són moments especialment delicats per a les persones grans que viuen soles.

El coordinador dels Amics de la Gent Gran, Carles Carbonés, ha valorat el creixement dels aparellaments durant aquest últim any.

Carles Carbonés

L'any passat, teníem 15 aparellaments i aquest any n'hem duplicat el nombre. Hem creat petites històries de vida entre usuaris i voluntaris, tots gaudim d'aquesta amistat.


A més, l'associació es prepara per a l'activitat especial del gener 'La bufanda de la iaia', un taller on els usuaris fan bufandes de ganxet i després les venen per recaptar fons que es destinen a la mateixa entitat.

Carbonés ha destacat la tasca dels voluntaris més joves i proposa organitzar alguna excursió de cara a l'any vinent, sense oblidar que l'objectiu principal és augmentar els acompanyaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.