Cugat.cat, primer mitjŕ local amb aplicació per a televisions connectades


  • Comparteix:

La nova aplicació permet accedir a tots els continguts audiovisuals de Cugat.cat

La nova aplicació permet accedir a tots els continguts audiovisuals de Cugat.cat

Cugat.cat és el primer mitjŕ local amb aplicació per a televisions connectades. El mitjŕ presentarŕ el sistema aquest dimarts a les set tarda a EsadeCreapolis, conjuntament amb la nova web, que ha entrat en funcionament aquest dimarts al matí. Tots els continguts audiovisuals del mitjŕ multimčdia estan disponibles per a televisions de les marques LG i Samsung.

Per accedir a aquest sistema, els usuaris només han de descarregar-se l'aplicació dels 'markets' d'aquests televisors. És un pas més en el procés d'adaptació al mitjŕ multimčdia municipal a les noves tecnologies i a les noves pautes de consum de continguts informatius, clau per mantenir la utilitat social i el prestigi del servei públic audiovisual a la ciutat.

El director accidental de Cugat.cat, Joan Miquel Fernández, ha destacat que aquest sistema és una mostra de l'aposta del mitjŕ per la tecnologia.

Joan Miquel Fernández

El fet de treure una aplicació així i renovar la web forma part de l'estratčgia de Cugat.cat per ser innovadors i arribar al mŕxim de públic possible.


L'aplicació, ara per ara, estŕ disponible només per televisors Samsung i LG ja que, segons assegura Fernández, 'tenen el 80% del mercat'.

Nova web
El mitjŕ també estrena aquest dimarts nova pŕgina web. El nou Cugat.cat s'adapta a l'amplada i la tecnologia de cadascun dels dispositius que hi accedeix, bé sigui un mňbil, una tauleta o un ordinador. A més, s'integra a les principals plataformes socials del mercat (Facebook, Twitter i Google+) i es millora el posicionament SEO. El nou web també serŕ més rŕpid grŕcies a un procés d'optimització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.