Un santcugatenc col·labora a través d'un llibre amb joves extutelats


  • Comparteix:

Detall de la portada del llibre / Foto: Punt de Referència

Detall de la portada del llibre / Foto: Punt de Referència

El santcugatenc Carles Castell és l'autor del llibre 'Els camps de la Torre Negra' on descriu els canvis que experimenta aquest entorn natural durant un any. El treball, que ja es pot trobar a les llibreries Paideia i Pati de Llibres, servirà per recaptar fons per a l'entitat Associació Punt de Referència.

'Els camps de la Torre Negra, Un any d'imatges i sensacions' és el quart llibre d'aquest autor, doctor en Biologia, i consta de 12 fotografies i 12 descripcions que mostren el cicle anual dels camps i boscos de l'entorn de la Torre Negra. Castell va estar implicat professionalment en la redacció dels primers plans de protecció d'aquesta zona.

Es tracta d'un llibre de 36 pàgines i té un preu de cinc euros, un d'aquests es donarà a l'Associació Punt de Referència. És una organització que posa en contacte joves de 18 anys que acaben de sortir d'una situació de tutela legal amb adults. La intenció és que els nois i noies rebin suport durant el seu procés d'emancipació una vegada han sortit del centre on han viscut.

Castell considera que, més enllà dels recursos econòmics que es pugin recaptar, és important donar a conèixer la tasca de l'entitat.

Carles Castell

L'associació fa una gran feina i vaig pensar que era una manera d'ajudar. M'ha semblat una bona idea que aquest llibre serveixi per donar-los a conèixer.


A la ciutat, el llibre es pot trobar a la llibreria Paideia i al Pati de Llibres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.