La cavalcada de Valldoreix repartirà més de 400 quilos de caramels


  • Comparteix:

Els Reis d'Orient visitaran un any més Valldoreix / Foto: EMD

Els Reis d'Orient visitaran un any més Valldoreix / Foto: EMD

La cavalcada dels Reis Mags d'Orient de Valldoreix millorarà aspectes de seguretat i, amb més de 400 quilos, llançarà més caramels que els anys anteriors per un recorregut que seguirà la ruta d'edicions passades. Per prevenir ensurts, enguany no es permetrà que els més petits s'enfilin a cap de les 15 carrosses que desfilaran pels carrers del territori aquest dimarts.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', el vocal de Cultura de l'EMD, Quim Castelló, ha emplaçat als valldoreixencs a respectar la col·locació enguany de les tanques de seguretat:

Quim Castelló

Hem fet bustiada perquè tots els veïns estiguin avisats. Els demanem paciència perquè és un moment important per al poble.


El Casalet serà el punt de partida de la comitiva, que enfilarà per la rambla de Jacint Verdaguer cap a la plaça del Mas Roig. Des d'allà es dirigirà cap a la passeig de l'Oreneta, la plaça del Ocells, el carrer de Ramon Escayola, el passeig del Nard i la plaça de Maria Sabater, on es farà l'ofrena. Des d'aquí, sortirà en direcció la plaça de Sabater on es recolliran les cartes dels nens i les nenes que podran berenar amb la ja tradicional xocolatada apta per a celíacs.

El Rei Melcior serà el primer a arribar al territori, ja que aquest dilluns ja ha visitat les cinc residències per a gent gran de Valldoreix. No és l'únic col·lectiu amb el qual Ses Majestats ha tingut un tracte especial ja que la cavalcada visitarà diverses entitats del tercer sector com ASDI, Institució Neuro Psico Pedagògica Guru i la Cooperativa Estel per recollir els desitjos dels usuaris.

La cavalcada de Reis té previst llançar més de 400 quilos de caramels als assistents a la rua. Les famílies amb infants malalts que no es puguin desplaçar per veure la cavalcada poden contactar l'EMD i, en la mesura del possible, un representant de Ses Majestats s'acostarà fins el domicili per recollir la missiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.